Reviews

"De online Italië proeverij met Bart smaakt naar meer! Goede uitleg en fijne kaarten en tips om wijnen te herkennen en te combineren met gerechtjes." (Rozella, Italië - online)

"Genoten van zeer geslaagde digitale proeverij, mede door de deskundige en rustige begeleiding van Bart. Iets geleerd, plezier gehad en een echt ‘samengevoel’, ondanks de digitale vorm. Een aanrader!  "  (Sandra, Reis om de wereld - online)

"Van tevoren niet kunnen denken dat online toch zo kan uitpakken. We zijn geïnspireerd en gaan verder oefenen met het aromawiel. De Roc & Lune vs de Gigondas en de interactie hapjes en wijn waren grote verrassingen." (Jean-Marc, Route du Soleil - online)

"Leuke gevarieerde wijnproeverij met voldoende aandacht voor de beginnende en uitdaging voor de meer gevorderde wijndrinker, waarbij een leuke combinatie gemaakt is tussen wijnen uit de VS en Europa. Kortom een leerzame en leuke proeverij!" (Suzanne en Mark, Amerikaanse vs. Europese wijnen)

"Een ontzettend gezellige en vooral interactieve wijnproeverij waarbij er veel nieuwe kennis is opgedaan!" (Mathilde, proeverij Reis om de wereld in 6 wijnen)

"Bart is erg ervaren in wat hij doet, wist op alle vragen een antwoord en heeft een hele middag ons weten te verbazen met feitjes & bijzondere wijnen. Zeker een aanrader, ook met een grote groep!" (Liselotte, proeverij Reis om de wereld in 7 wijnen)

"Het was en hele leuke interactieve wijnproeverij; die met het enthousiasme van Bart compleet werd gemaakt." (Annabel, Een kennismaking met wijn)

"Ieder heeft op zijn /haar eigen manier iets opgestoken van jouw enthousiaste en kundige verhaal Bart, over de verschillen in wijnbouw
en de rol van van rol van wijnmakers. Gelukkig werden onze zintuigen voldoende aangesproken zodat geur kleur en smaak uitgebreid besproken werden, deze zonnige dag bij ons in de tuin. Vooral de wijn-spijs-combinaties zullen bij ons goed blijven hangen. Bedankt!" (Annelies, proeverij Reis om de wereld in 7 wijnen)

"Mooie wijnen en supergezellig. Door het vergelijk van steeds twee soorten en door zijn heldere uitleg wist Bart de proeverij zeer toegankelijk te maken. Zowel de minder ervaren wijndrinkers als de kenners kwamen aan hun trekken." (Rob, proeverij Eén druif, twee gezichten)

"Een wijnproeverij op maat, passend bij ons gezelschap. Bart vertelt in alle rust en enthousiasme over de wijnen en het verhaal daarachter. Een ongedwongen, gemoedelijke, gezellige en leerzame proeverij. Een waardevolle beleving!" (Tim, proeverij Reis om de wereld in zes wijnen)

"Met Bart hebben wij een heel leerzaam en gezellig wijnfeestje gehad, op verzoek geheel in het thema Spanje. We konden alles
vragen wat we maar wilden weten over wijn: Bart wist er een antwoord op. Eén van de wijnen willen we zelfs dopen tot onze nieuwe
huiswijn!" (Sofie, proeverij met thema 'Spanje')

"De Masterclass 'Wijnen met een hart' was een groot succes! Samen met 8 vrienden hebben we genoten van de door Bart gekozen wijnen. Het contact vooraf was erg fijn en op de avond zelf was de begeleiding ook prettig. Vanwege de toevoeging van de wijn-spijs-combinaties was de avond compleet, zeker een aanrader!" (Marieke, proeverij 'Wijnen met een hart',  met wijn-spijs combinaties)

"Dank voor de leuke proeverij. Iedereen heeft veel geleerd en we waren allemaal positief verbaasd dat jij zó veel wijn kennis had, er was geen een vraag die je niet kon beantwoorden! Ik denk dat het belangrijkste wat wij geleerd hebben is dat een druif totaal anders kan smaken, afhankelijk van waar deze geteeld is. Ik denk dat wij allemaal nu niet meer standaard voor een bepaalde type druif kiezen in de winkel of een restaurant, maar nu ook kijken naar waar deze vandaan komt. Ook weten we nu beter wat wij zelf lekker vinden in een wijn. Iedereen was positief, en zullen je zeker aanraden aan vrienden/kennissen!" (Margot, proeverij Eén druif, twee gezichten)

"Wij hebben ontzettend genoten van de wijnproeverij, ook de niet-wijndrinkers konden volop meepraten. Bijzonder was de speciale aandacht
voor de verschillende manieren van wijn maken. Zeker voor herhaling vatbaar!" (Yasmin, proeverij Reis om de wereld in 6 wijnen en
verschillende manieren van wijn maken)

"Een erg geslaagde proeverij gehad! Alles tot in de puntjes voorbereid zodat het een hele leuke verrassing was voor de verjaardag van mijn man. Bart voelde goed aan wat paste bij ons gezelschap: niet te veel en niet te weinig informatie, veel ruimte voor vragen en gewoon een hartstikke gezellige avond. Dank Bart! " (Evelien, proeverij Reis om de wereld in 6 wijnen)

"Goede wijn behoeft geen krans, maar Bart van 'Goede wijn met Bart' verdient er één! De liefde voor wijn blijkt steeds weer als hij met enthousiasme vertelt en voorproeft. Leerzaam en smaakvol gezellig!"  (Erika, wijn-BBQ-combinaties)

"Een echte aanrader! We hebben een leuke en leerzame proeverij gehad die perfect was afgestemd op ons gezelschap. Bart heeft ons niet alleen veel geleerd maar ook verrast met een actief programma van proeven en beoordelen." (Emilie, proeverij met thema 'Spanje')

"De wijnproeverij op maat was precies goed voor de start van een vrijgezellendag. Op maat: niet alleen in tijd, maar ook met oog voor het gezelschap." (Rianne, kennismaking met wijn)

"Wij kunnen niet wachten tot de volgende keer! Barts passie werkt echt aanstekelijk. De proeverij was niet alleen leuk, gezellig en natuurlijk lekker, maar vooral ook erg leerzaam. Bart combineert inhoudelijke kennis en kunde met een flinke dosis passie voor wijn. Hij werkt met een goed informatief programma, maar kan ook echt elke vraag buiten deze reis beantwoorden." (Noor, proeverij met thema 'Italië')

"De wijnproeverij van Bart was erg goed georganiseerd en de kennis van de wijn werd met veel enthousiasme gedeeld! Wat daarnaast ook erg fijn was is dat Bart ook een paar dagen van te voren contact heeft opgenomen om nog alles door te bespreken en tips te geven voor lekkere dingen die bij de wijnen geserveerd konden worden." (Lonneke, Reis om de wereld in 4 wijnen)

"We hebben genoten! Gezellig, ontspannen, mooie uitleg van achtergronden én ook nog es echt leren proeven en benoemen! Een mooi thema, met mooie wijnen." (Guido, proeverij Reis om de wereld in 6 wijnen)

"Dit is een proeverij waarbij ik écht iets geleerd heb!" (Arthur, proeverij Eén druif, twee gezichten)

"Veel leuker dan andere proeverijen die ik heb meegemaakt!" (Annemieke, proeverij Reis om de wereld in 8 wijnen)

"Bart heeft een ware passie voor en kennis van wijn. En dat komt tot uiting in de leuke manier waarop hij ons op avontuur heeft meegenomen langs een zestal wijngebieden wereldwijd. Bart heeft ons niet alleen geleerd hoe we wijnen kunnen beoordelen maar ook hoe we dit kunnen benoemen, zodat wij onze wijn-voorkeuren ook beter kunnen aangeven. Wat ons betreft een absolute aanrader!" (Laura en Jan, proeverij Reis om de wereld in 6 wijnen) 

"Bart heeft ons verrast met een interactieve, gezellige en leerzame proeverij met mooie wijnen" (Rolf, proeverij Reis om de wereld in 6 wijnen)

"Bart leidt ons met zijn rijke kennis rond in de wereld der wijnen. Leren uit eigen ervaring en waarneming staat centraal. Met prikkelende vragen daagt Bart ons uit om onder woorden te brengen wat we zien, ruiken en proeven. Met Bart wordt wijn proeven een gezamenlijk onderzoek." (Tim, proeverij Reis om de wereld in 8 wijnen)

 


Goede wijn met Bart  -  Bart Leurs  -  e-mail: bart@goedewijnmetbart.nl  -  Tel: 06-51854659
KvK 57165114  -  NL TRIO 0781 356 970