Thema's voor proeverijen

Reis om de wereld in 8 wijnen 
Wil je je vrienden/familie/teamleden/collega’s laten kennismaken met  de wereld van de wijn? Dan is dit een goede keuze. Met 8 wijnen maken wij een mooie wereldreis langs een aantal belangrijke wijngebieden in de wereld. Hierbij leer je spelenderwijs hoe je de verschillen tussen de klimaten van bijvoorbeeld Australië en Frankrijk terug kunt proeven in de wijn. Bekijk hier een uitgebreidere beschrijving.

Route du Soleil
Wie is er niet over de Route du Soleil naar de Provence en de Côte d’Azur gereden? De wijngebieden die je dan tegenkomt zullen je zeker opgevallen zijn; iedereen kent wel de begrippen 'Côtes-du-Rhône' en 'Beaujolais'. Maar… wat voor wijnen kom je nog meer tegen? En wat zijn de verschillen tussen die wijngebieden en hoe kun je die proeven? In deze proeverij reizen wij met onze wijnglazen langs de Route du Soleil en kom je in de vakantiestemming! Bekijk hier een uitgebreidere beschrijving.

Eén druif, twee gezichten 
Weten jij en je vriend(in) al iets van wijn? Maar zou je het leuk vinden om net iets meer te leren, zodat je beter kunt omschrijven wat je lekker vindt en waarom? Dan is deze proeverij iets voor jullie! Van een aantal bekende druiven zullen wij proeven wat er gebeurt als je ze in andere werelddelen laat groeien en tot welke grote verschillen de keuzes van de wijnmaker kunnen leiden. Bekijk hier een uitgebreidere beschrijving.

Wijnen met een hart
Soms kom je wijnen tegen die je hart veroveren, omdat ze niet alleen lekker zijn, maar ook een eigen karakter hebben! Bart laat je kennismaken met deze wijnen en het verhaal van de wijn en hun makers daarachter.

Proeverij op maat
Natuurlijk is het ook mogelijk om een proeverij op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld als je een feestelijk thema in gedachten hebt (champagne, cava, prosecco), van één land meer wil weten (bijvoorbeeld Zuid-Afrika of Italië) of graag alleen witte wijnen proeft. Bekijk hier een uitgebreidere beschrijving.

Reviews
Op de pagina reviews kun je lezen wat anderen van hun proeverij vonden.


Goede wijn met Bart  -  Bart Leurs  -  e-mail: bart@goedewijnmetbart.nl  -  Tel: 06-51854659
KvK 57165114  -  NL TRIO 0781 356 970