Hoe werkt het en wat kost het?

Wat mag u verwachten? 
Wij zullen met u en uw vrienden, bekenden, collega's een leuke wijnervaring beleven, waarin jullie spelenderwijs iets leren over hoe wijn gemaakt wordt. Desgewenst kunnen we aandacht besteden aan hoe je wijn kunt beschrijven aan de hand van een eenvoudige proefnotitie. Dit helpt om te kunnen beschrijven wat we ervaren.

Praktisch
Ik zorg zelf voor de wijnen, glazen en spitons (waarin mensen naar believen wijn kunnen uitspugen, zodat iedereen op een prettige manier helder kan blijven). De locatie is naar keuze: bij u thuis of op een door u vastgestelde en geregelde locatie, bijvoorbeeld als u een wijnproeverij bij een bedrijfsuitje wilt houden. Ik spreek vooraf met u door wanneer de proeverij zal zijn en hoe lang die duurt (een uur, of een hele avond of middag? en wat een goede indeling is. Ik bespreek met u welk thema leuk is om te doen, hoeveel wijnen we gaan proeven en wat voor prijsklasse u wenst. Bovendien bespreken we ook hoe groot de groep zal zijn, in verband met de benodigde hoeveelheid flessen.
Vanwege de maatregelen om de Covid-19-pandemie te beheersen, is de maximale groepsgrootte 5 volwassenen.

Reviews
Op de pagina reviews leest u wat anderen van hun proeverij vonden.

Wat kost het?
De kosten bestaan uit twee gedeelten: de kosten van de wijn (incl. BTW) en de kosten van de begeleiding door mij, tegen een uurtarief van
€ 60,- incl. BTW. Het aantal wijnen en de kosten van de wijn hangen niet af van het gekozen thema. Ik maak het thema op maat voor het aantal wijnen en voor de prijs van de wijn die u wenst. Elk thema kan dan ook voor een gemiddelde flesprijs vanaf € 9,50 tot € 17,50 incl. BTW aangeboden worden.

Voorbeeld 1 (indicatieve prijzen)
Stel, u wilt een proeverij van een 1 uur houden voor 10 mensen, waarin wij 4 wijnen voor een gemiddelde flesprijs van € 10,- proeven. Eén fles per soort is voldoende om iedereen een half glas te laten proeven. Hier hoort een half uur voorbereiding bij. Dan bedragen de kosten van deze proeverij 4 x 10 + 1,5 x 60 = € 130 incl. BTW. (Dit is dus € 13 per persoon.)

Voorbeeld 2 (indicatieve prijzen)
U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een proeverij van 2,5 uur voor 12 mensen, waarin wij 8 wijnen voor een  gemiddelde flesprijs van € 15,- proeven. Eén fles per soort is net voldoende om iedereen iets minder dan half glas te laten proeven. Dan bedragen de kosten van deze proeverij (inclusief een half uur voorbereiding) 8 x  15,- + 3 x 60 = € 300,- incl. BTW. Voor 12 mensen is dit dan € 25 per persoon.

Hierbij zijn er vier aandachtspunten:
- Voor proeverijen die verder weg zijn dan 40 kilometer van Utrecht vraag ik een reistoeslag. Deze bedraagt als volgt:
van 40 tot 70 km: 25,- incl. BTW; van 71 tot 100 km:  40,- incl. BTW; verder dan 100 km: in overleg.
- Eventuele parkeerkosten worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.
- Bovenstaande prijzen gelden voor groepen tot en met 12 personen. Daarboven hanteer ik een groepstoeslag, van € 4,- per persoon (van 13 tot en met 19 personen) en  7,50 per persoon (vanaf 20 personen). Let op: vanwege de maatregelen om de Covid-19-pandemie in te dammen, hanteer ik een maximale groepsgrootte van slechts 5 volwassenen.
- Op mijn wijnproeverijen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ik heb er zin in! Hoe kan ik boeken?
U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of via:

 telefoon:  06 - 518 54 659
 e-mail goedewijnmetbartutrecht@gmail.com
 Twitter:  @BartLeurs

 


Goede wijn met Bart  -  Bart Leurs  -  e-mail: bart@goedewijnmetbart.nl  -  Tel: 06-51854659
KvK 57165114  -  NL TRIO 0781 356 970